У львівських школах проведуть уроки мужності

2667 0
Старшокласники міста спілкуватимуться з учасниками АТО, які навчаються в академії сухопутних військ у Львові.
фото ілюстративне (з відкритих джерел)

фото ілюстративне (з відкритих джерел)

Напередодні Дня захисника України у школах Львова проведуть «Уроки мужності» для учнів 9−11 класів на тему «Година спілкування з воїнами АТО». Такі уроки відбудуться протягом 9-11 жовтня, повідомляє прес-служба ЛМР.

«З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, виховання української молоді в дусі військових традицій українського народу заплановано організувати ці зустрічі старшокласників з воїнами АТО, які зараз є курсантами Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного», — зазначають в управлінні освіти ЛМР.

Читайте також: Львівська академія сухопутних військ видала книгу про Героїв АТО

У кожну школу завітають курсанти, які під час «Уроку мужності» розкажуть учням про бойові дії на сході України, про свій шлях у війську, про особисті якості, які допомагали їм не зламатись у важких умовах, і продемонструють на власному прикладі незламність духу українського воїна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!