У львівських школах запровадять уроки толерантності

12564 1
Базові знання з толерантності мають отримати учні та вчителі усіх шкіл Львова.

Із вересня 2018 року у львівських школах запровадять уроки толерантності. Вони будуть впроваджуватися як для школярів, так і для вчителів у форматі додаткових позакласних заходів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла методистка навчально-методичного відділу освіти Львова Наталія Приймак.

«Уроки будуть різноманітні, адже немає конкретних шаблонів та методичок. Педагоги та психологи вивчать основи, а вже від них далі залежить, як ці уроки виглядатимуть. Наприклад, це може бути соціальна казка чи рольова гра», – каже Наталія Приймак.

Читайте також: Свобода бути. Чому прагнути толерантності важливіше, ніж руйнувати обмеження

За словами Наталії Приймак, спочатку навчання пройдуть шкільні психологи та соціальні педагоги, які й запровадять уроки у своїх школах. Для кожної вікової категорії розроблять відповідні уроки. 

Проектом керує Львівський кластер розвитку освіти та креативності, навчально-методичний відділ освіти міста Львова та ГО «Розправлені крила». Наразі фінансів на такі уроки не передбачено, тому проект проводиться із власної ініціативи.

Ганна Аргірова


Читайте також:
10 Травня, 2018 22:28
Адріан Толерантності до чого??? Чому не написати??? Що за недомовки...
Чисто як Шаріков: "Желаю, чтоби все!"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!