У Львові покажуть американські короткометражки. Програма

1905 0
6 жовтня у Палаці Мистецтв організація «Wiz-Art» покаже американські короткометражні кінокартини. Початок о 19:00 та 21:00.
http://wiz-art.ua/

http://wiz-art.ua/

«Wiz-Art» — це мистецька формація у Львові, яка діє з 2008 року. Головними заходами формації є Львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів «Wiz-Art» та Кінофестиваль «Ровер».  Окрім цього, протягом року активно проводяться тематичні кінопокази, майстер-класи та вечірки.

«Непередбачувані у своїй різноманітності. Прекрасні у своїй вільнодумності. Смішні, розкуті та нестримні. Американські короткометражки – фільми сміливих режисерів», - так характеризують їх організатори.

У прокаті будуть такі короткометражні картини:

«ФАТА МОРГАНА » Емілі Вен, США, 2015

Літня пара з Китаю прибуває в США, щоб організувати похорон свою єдиної дитини. У клопотах з організації обряду, вони розплутують клубок власних стосунків і невизначеного майбутнього, що лежить попереду.

 «БЕЗДАРНА ТАНЦІВНИЦЯ »  Джоанна Ерноу, США, 2015

«П’яте колесо до воза», незграбна Джоанна все більше дедалі вплутується у стосунки своєї харизматичної сусідки по кімнаті та її хлопця. Дві жінки перевірять сексуальні та емоційні кордони одна одної у цьому ревнивому суперництві.

 «ДІМ НЕ ВИНЕН» Нік Коулс, США, 2015

Новий будинок Тома і Барбари має сумнозвісне минуле, і потрібно дещо більше, ніж свіжий шар фарби, аби обілити його страшну історію.

 «ЧОРНА ОПУКЛІСТЬ» Джозеф Депаскале, США, 2016

Чоловік намагається покінчити життя самогубством у номері мотелю.

«КОЛИ ТИ ПРОКИНЕШСЯ» Джей Розенблатт , США, 2016

Ненаукове і дотепне дослідження того, що відбувається, коли двох людей гіпнотизують. Хвилююча подорож в підсвідомість , де всі зображення, звуки і музика – зі знайдених архівних кадрів.

«СПРАВЖНЯ АМЕРИКАНКА» , Дар’я Жук США, 2015

Аля, студентка за обміном з Росії, щосили намагається вписатися в американську культуру на свій 17 день народження.

Підготувала Олена Ільків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!