У Львові 90% пільговиків вже отримали картки для проїзду в громадському транспорті

1706 0
Щодня видають близько тисячі карток.
Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

Фото: Електронний квиток ЛеоКарт

У Львові 90% пільговиків вже отримали картки для проїзду в громадському транспорті міста. Йдеться про орієнтовно 102 тисячі пільговиків, які в межах впровадження е-квитка зможуть користуватися транспортними картками замість посвідчень про пільгу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

«Щодня видаємо близько тисячі карток – незважаючи на те, що у примусовому порядку були закриті пункти видачі, не працювали ЦНАПи, комунальні підприємства. Ми скоротили кількість пунктів видачі і прийому карток, але працюємо надалі. Окремо відбувається обробка профілів відповідно до заяв на транспортні картки, а також друк та їхня активація», – каже він.

Читайте також: Після впровадження е-квитка у Львові транспортну схему відкорегують

Наразі йдеться лише про картки для пільгових категорій, це – персоналізовані транспортні картки, які вимагають найбільше роботи. Далі будуть неперсоналізовані, їх продаватимуть людям під абонементи чи для разового проїзду. Вони не вимагатимуть ні прийому документів, ні інших робіт.

Нагадаємо, що на АС-2, що на вул. Богдана Хмельницького у Львові, встановили перший апарат для друку неперсоналізованих карток. Детальнішу розмову з керівником департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олегом Забарилом читайте за посиланням.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!