У Львові розроблять проекти оновлення закинутих індустріальних споруд

2391 0
24-27 вересня у Львові проведуть воркшоп «Регенерація індустріальних споруд в Україні», до участі в якому запрошують людей, що планують створити проект оновлення постіндустріальної будівлі у своєму місті.
Фото: ua-travels.livejournal.com

Фото: ua-travels.livejournal.com

Таким чином впродовж воркшопу розроблять моделі регенерації індустріальних будівель, які можливо буде застосувати в Україні, розповіла tvoemisto.tv координатор заходу, засновник організації «Асоціація культурних індустрій» Божена Закалюжна.

Участь у воркшопі – безкоштовна,  учасники будуть забезпечені житлом і харчуванням на час проведення заходу.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити заявку. Захід триватиме чотири дні, перший з яких за попередньою реєстрацією зможуть відвідати усі охочі.

Впродовж воркшопу учасники зможуть ознайомитись із реалізованими іноземними проектами в колишніх індустріальних будівлях Варшави, Кракова, Дрездена та Ляйпціга, а також у Донецьку та Києві. Засновники та менеджери цих проектів проведуть низку презентацій, візьмуть участь у відкритих дискусіях, а також поділяться власним досвідом.

На третій день воркшопу учасники зустрінуться з потенційними інвесторами та експертами з інвестицій. Останній день майстерні присвятять обговоренню проектів, розроблених у рамках воркшопу. За словами Божени Закалюжної, скоріш за все учасники розроблятимуть проект регенерації закинутої фабрики повидла на вул. Хмельницького, 124.

Читайте також: Львів'ян запрошують на день відкритих дверей на закинуту фабрику повидла

Взяти учать у конкурсі можуть 1-2 осіб від організації. Всього планують відібрати до 20 осіб. Перевагу нададуть тим претендентам, які мають план реалізації подібного проекту регенерації у своєму місті, або ж  мають досвід реалізації проектів у сфері культури та урбаністики.

Заявки на учась можна подавати до 25 серпня 2014 року.

Відбір учасників здійснює журі, до складу якого входять художники та архітектори, що мають досвід реалізації таких проектів. Про результати відбору учасників повідомлять після 30 серпня 2014 року. 

Читайте також: Топ-5 ідей, як покращити Львів: від музею електрифікації до зоосаду 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!