У Львові батьків вчитимуть поводитися із дітьми на воді. Як долучитися?

2619 0
У Львові батьків, які хочуть дізнатись про безпечний відпочинок на воді із дітьми, запрошують на безкоштовну лекцію 21 червня.
фото: tumbnation.com

фото: tumbnation.com

Лекцію прочитає майстер спорту з водного туризму, керівник походів V категорії складності з водного туризму Тарас Білошицький. Зустріч проходитиме у форматі вебінару: посилання на вебінар організатори обіцяють надішлемо усім зареєстрованим учасникам.

Лекція відбудеться у Львові за адресою: вулиця Вахнянина 29, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, Мультиспортивний соціальний зал «Манівці».

Захід відбудеться 21 червня o 11:00. Тривалість 1 година.

Участь у семінарі безкоштовна. Попередня реєстрація – обов’язкова. Зареєструватися можна за посиланням.

Читайте також: Львів’ян кличуть відсвяткувати «Купало на погулянці». Програма

Нагадаємо, структурний підрозділ ДУ «Львівський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» провів дослідження поверхневих вод, питної води та піску пляжів на санітарно-хімічні, мікробіологічні та паразитологічні показники в 14 оздоровчих закладах, зокрема, води поверхневих водойм, що будуть використовуватися для купання людей, згідно звернень суб´єктів господарювання. Перелік водойм у яких можна купатися львів’янам опублікували на сайті служби. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!