У Львові бетоновоз збив жінку на пішохідному переході

2749 0
Аварія трапилась сьогодні зранку на вулиці Зеленій.
Фото: poltava 365,com

Фото: poltava 365,com

Сьогодні, 10 січня, близько 10:30 на вулиці Зеленій у Львові бетоновоз «МАН» збив 70-річну жінку. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Львівщини.

У поліції зазначають, що пенсіонерка переходила дорогу через пішохідний перехід. Жінку госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

Читайте також: Як оформити європротокол у випадку ДТП. Роз'яснення від поліції

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального Кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 31 жовтня трапилась аварія на пішохідному переході на площі Соборній. Тоді від наїзду вантажівки постраждала загинула. У міськраді спочатку хотіли ліквідувати перехід, де трапилась аварія, але згодом передумали.

Читайте також: Штрафувати, навчати і запобігати. Як зробити львівські дороги безпечними

#Безпечні дороги – кампанії, спрямована на безпеку дорожнього руху, яка була розпочата наприкіці минулого року медіа-хабом «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною Поліцією Львівщини та Львівською міською радою. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії – Радіо «Львівська Хвиля» було проведено цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними  статистики суттєво скоротилася  кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа було прийнято рішення про розширення кампанії#Безпечні дороги на Львівську область. «За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» - говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!