У Львові безготівковий розрахунок в транспорті обладнають для пільговиків

2349 0
Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», зараз триває робота з «Приватбанком» щодо можливості безготівкового розрахунку в електротранспорті пільгової категорії споживачів – студентів.

Станом на сьогодні безготівковий розрахунок діє в трамваях №2, 3 і 8 та в тролейбусі №13. З огляду на його популярність серед львів’ян, протягом наступного тижня наліпки з QR-кодами планують розмістити в усіх трамваях і тролейбусах Львова.

 «Зараз працюємо з «Приватбанком» щодо можливості безготівкового розрахунку в електротранспорті пільгової категорії споживачів – студентів. Вони оплачують 50% від повної вартості, а саме — 1 грн. Сподіваюся, що вже найближчим часом зможемо впровадити цю можливість», – розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович.

Читайте також: Станції для підзарядки і wi-fi у трамваях. Чого чекати від безконтактної оплати за проїзду

Нагадаємо, 24 січня у Львові запровадили систему безготівкової оплати за проїзд в електротранспорті. Потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24 і сканувати QR-код, що зображено на спеціальних стикерах у трамваї. Під час поїздки оплачений квиток потрібно «закомпостувати».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!