На правах реклами

Avalon у межах благодійної ініціативи відремонтує одне з відділень дитячої лікарні Охматдит

2852 0
Дітям облаштують комфортний та зручний простір, який створюватиме для них атмосферу безпеки, затишку та сприятиме доброму настрою та швидкому одужанню.

Інвестиційно-девелоперська компанія Avalon запустила благодійний проєкт «Стіни лікують».  Під час акції відремонтують 276 кв. м Львівського дитячого відділення Охматдиту. 

Зокрема, дітям Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» облаштують комфортний та зручний простір, який створюватиме для них атмосферу безпеки, затишку та сприятиме доброму настрою та швидкому одужанню. 

Лікарня Охматдит – одна з найпотужніших дитячих клінік України. Саме вона є «домом» для сотні дітей, які потребують щоденного догляду та підтримки медиків.

Акція «Стіни лікують» об’єднує тисячі клієнтів компанії, адже 1% із свого прибутку компанія віддає на підтримку дитячої лікарні.

«Допомога дітям – один з пріоритетних напрямків соціальної відповідальності компанії Avalon. Avalon – change your world – це гасло є ключовим у нашій компанії, адже ми переконані, що нашою діяльністю ми можемо змінювати світ. Ми творимо бізнес, який не тільки про нерухомість для наших клієнтів та покращення стандартів життя, а і про розвиток соціальної інфраструктури та допомогу тим, хто цього потребує. Своїм прикладом ми в тому числі заохочуємо українців до благодійності», – заявила генеральна директорка компанії Алла Шамова.

Як додала голова опікунської ради Львівської дитячої лікарні Охматдит Андріана Мальська, іменні палати та відділення – це те, що вже дуже давно практикується у США і  вона мріяла, щоб такі речі були і у нас.

«Насправді, це ганьба, що в еру смартфонів та діджиталізації ми і далі лікуємо своїх дітей у таких умовах. Під час хвороби дитина, ще більш вразлива і потребує не тільки якісного лікування чи доброго слова, а і стіни навколо повинні милувати око. Я мрію, щоб усі дитячі лікарні були кольоровими та комфортними для дітей, адже це про гідність», – наголосила вона.

Нагадаємо, компанія Avalon реалізувала десятки проєктів на підтримку дітей із вразливих категорій. Зокрема, за благодійної підтримки компанії створили Дитячі Будинки сімейного типу для 20 дітей-сиріт. Також Avalon підтримує та реалізовує освітні проєкти для дітей, які позбавлені батьківської опіки, дітей-сиріт, та дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах. 

Усі деталі акції тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!