У Львові близько 15 разів наїжджали на боларди

2434 0
Від початку встановлення на боларди у Львові наїжджали близько 15 разів, у трьох випадках їх довелось демонтувати. У більшості випадків боларди зазнають незначних ушкоджень і продовжують працювати.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Так, у ніч на четвер, 14 серпня, у Львові на вулиці Беринди розбили обмежувальний електронний стовпчик (болард). Як пише ZAXID.NET, за словами чергових працівників муніципальної дружини, з огляду на пошкодження болард вночі зумисно розбивали важким предметом.

Однак радник міського голови Львова з питань розвитку велосипедної інфраструктури Олег Шмід розповів tvoemisto.tv, що на відеозаписі видно: водій зачепив болард випадково. Наразі порушника розшукують. "Ми знаємо хто це зробив. Зараз працівники ДАІ шукають порушника, оскільки водій втік з місця пригоди", – розповів Олег Шмід.

Також чиновник зауважив, що "залишився тільки один "незайманий" болард. "У всіх випадках наїздів водії порушували правила дорожнього руху. Були випадки, коли водії виїжджали прямо перед трамваєм на зустрічну смугу", – пояснює Олег Шмід.

Крім того, чиновник додав, ремонти болардів оплачуюють порушники: "Із міського бюджету на ремонт не витратили жодної копійки. Усі відшкодування платять водії. Якщо вони відмовляються ремонтувати добровільно, то справу передають до суду. І через суд відшкодовуємо збитки", – наголосив Олег Шмід.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!