Політична реклама

У Львові буде ще дві велопарковки

1659 0
В рамках Європейського тижня мобільності, який нещодавно відзначали у Львові, вирішили встановити дві парковки для велосипедів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Місця для них вибрали самі велосипедисти: голосування за два місця, де, на думку велолюбителів, необхідно облаштувати паркування, відбувалось на сторінці «Асоціації велосипедистів у Львові» у Facebook.

Велолюбителі обрали два місця. Це вул. Коперника біля Львівського палацу мистецтв та вул. Театральна біля будинку офіцерів ЗОК.

Вже є  погодження від Галицької районної адміністрації про те, що вона не заперечує щодо встановлення велопарковок на цих вулицях. І як тільки надійде другий транш від Німецького товариства технічного співробітництва (GIZ), розпочнеться облаштування місць для паркування велосипедів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!