У Львові будинок на вулиці Бандери перебудують під офіси. Візуалізація

2138 0
Будівля на вулиці С. Бандери,87 розташована в історичному ареалі міста.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У Львові погодили реконструкцію триповерхового будинку на вулиці С. Бандери, 87 у м. Львові, який розташований в історичному ареалі. Відповідні містобудівні умови та обмеження для ТзОВ «Гранд-Палац» надав сьогодні, 23 квітня, виконавчий комітет Львова.

Читайте також: Профспілки перепланують у Львові пам'ятку на вулиці Чайковського. Фото 

Нежитловий будинок планують переоблаштувати під офісні приміщення, насамперед йдеться про простір горища.

На візуалізації позначено, що деякі елементи фасаду втрачені чи пошкоджені, і що дах тут планують добудувати. Він матиме металевий профіль, пропускатиме свтіло і не буде перегріватися.

«Історично це була нежитлова будівля. Вона не є пам'яткою архітектури. Власники хочуть використати горищний поверх і адаптувати під офісну функцію, а також провести ремонт фасаду», – розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Зазначимо, що за даними платформи Youcontrol, ТзОВ «Гранд-Палац» зареєстроване у 2019 році за місцем реконструкції. Основний вид діяльності підприємства – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Директором ТзОВ є Юлія Кондрат, вона володіє часткою у 50%. Ще 50% володіє Світлана Дорош.

Додамо, що житловий будинок № 87 на вулиці Степана Бандери споруджений за проєктом Анджея Ґоломба у 1892 році.

Христина Гоголь

Візуалізація від ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!