У Львові через два тижні відкриють Музей науки та інновацій

4338 0
Музей облаштують у центрі Львова.
Фото: Tech StartUp School

Фото: Tech StartUp School

У Львові відкриють інтерактивний музей науки. Його відкриття стало можливим у результаті релокації Музею науки Малої академії наук, що у Києві, та колекції власних експонатів Tech Startup School. 

Читайте також: У Львові з'явиться перший на заході України музей науки

Музей облаштують у центрі Львова на вул. Січових Стрільців, 7.

Музей науки та інновацій буде інтерактивним, дитячим простором, що допоможе розкрити потенціал дитини, незважаючи на її вік.

Музей дасть можливість втілювати ідеї, розробляти проєкти, проводити експерименти. Там організують ігрові та інтерактивні виставки, які будуть зосереджені на популяризації технологій, науці та інноваціях.

Діти та дорослі матимуть змогу практично познайомитись з експонатами у напрямках IT, біо- та сучасні технології, фізика, робототехніка, електроніка, Smart Cities. У музеї також будуть розташовані науково-дослідні лабораторії, для дітей та молоді, де можна буде створити власний експеримент під наглядом фахівців, довідатись про хімічні процеси та незабутньо провести час. 

Читайте також: Стало відомо, де у Львові відкриють America House

Плануються наукові шоу, майстер-класи, ворк-шопи та наукові семінари. Двері Музею відкриються для всіх охочих 5 квітня. Вхід буде безкоштовний, але обов’язковою є попередня реєстрація.

Нагадаємо, що кожен може підтримати цей проект музею за посиланням

Кошти будуть використані на завершення ремонтних робіт та закупівлю інтерактивних експонатів за напрямками: біо- та сучасні технології, фізика, IT, а також створення науково – дослідних лабораторій, для взаємодії та спільної праці дитини та дорослого.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!