У Львові демонтують ще три незаконні МАФи

2639 0
Таке рішення ухвалив виконком міськради.
фото ілюстративне: finance.bigmir.net

фото ілюстративне: finance.bigmir.net

Виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив рішення про демонтаж трьох МАФів у Львові. Про це повідомляє кореспондентка Tvoemisto.tv.

Ідеться про тимчасові споруди на вул. Зелена – Вулецька, Наукова, 28а та Чупринки, 61

Раніше у травні у Львові демонтували три самовільні кіоски в Залізничному районі та один в Личаківському: на Городоцькій, 359, поблизу АС «Західна», на перехресті Пасічна – Медової Печери та на Петлюри, 4.

Зберігати тимчасові споруди будуть на Пластовій, 125. Власник їх може забрати, якщо компенсує витрати міста на їх демонтаж.

Нагадаємо, що наприкінці січня на площі Двірцевій демонтували незаконний МАФ, а на початку весни кіоски забрали на вулиці Тракт Глинянський, проспекті Чорновола та у центрі Львова.

Додамо, що торік у грудні львівські депутати підтримали ухвалу, що дозволяє без рішення суду примусово демонтувати кіоски, де продають алкоголь. Ці МАФи вилучили з переліку тимчасових споруд, яким дозволили займатися підприємницькою діяльністю на території Львова. Також до оновленого переліку не внесли ті кіоски, площі яких займають більшу площу, ніж дозволено.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!