У Львові дітей запрошують на безкоштовний відпочинок у Польщі. Хто та як може долучитись

8191 0
Подати документи потрібно до 9 серпня.

Дітей з Львівської територіальної громади, які постраждали від війни, запрошують на безкоштовний відпочинок у Польщі. Долучитись до поїздки можуть хлопці та дівчата віком від 8 до 16 років. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Туристичну поїздку до містечка Янів-Любельський організовують за підтримки Програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та на запрошення адміністрації міста Любліна.

Читайте також: Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Як у Львові долучитись до волонтерських збірок

База відпочинку «Almatur» в Янові-Любельському розташована у лісі, біля затоки. На її території є дитячий майданчик, настільний теніс, прокат велосипедів, майданчик для пляжного волейболу, сауна. Учасники табору житимуть у готелі, в кімнатах на 3, 4 та 5 місць з санвузлами.

Охочі долучитися до табору повинні до 9 серпня подати в управління молодіжної політики Львівської міської ради такі документи:

  • копія документа, що посвідчує особу дитини;
  • копію першої сторінки закордонного паспорта дитини;
  • копію документа, що підтверджує категорію дитини (батько/мати є учасником бойових дій, загинув під час війни, або документи, що підтверджують отримання інвалідності, важких поранень, пропав безвісти, довідка ВПО та інші).

 

За додатковою інформацією варто звертатися за телефоном: 0976904193, (032) 297 59 17.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!