У Львові дітям захисників надають допомогу на оздоровлення. Хто та до коли може подати заявку

2495 0
Допомогу надають дітям віком до 18 років.
фото: znaj.ua

фото: znaj.ua

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41 приймає документи для надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення дітей учасників АТО/ООС, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні, які мешкають на території Львівської громади. Подати заявку можна до 29 вересня. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: У Міноборони пояснили, чи скасують виплати 15 мільйонів грн родинам загиблих воїнів

Одноразову матеріальну допомогу надають дітям, віком до 18 років:

  • дітям осіб, які брали безпосередню участь в АТО/ООС та загинули (пропали безвісти) або померли, постраждалих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні – 6000 грн на кожну дитину;
  • дітям з інвалідністю учасників АТО/ООС (у тому числі бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою), постраждалих учасників Революції Гідності – 7000 грн на кожну дитину;
  • дітям осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО/ООС (у тому числі бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою), постраждалих учасників Революції Гідності, зокрема:

*осіб з інвалідністю внаслідок війни 1-2 групи – 4000 грн на кожну дитину.

*осіб з інвалідністю внаслідок війни 3 групи – 3000 грн на кожну дитину.

Зазначається, що для отримання одноразової матеріальної допомоги один з батьків дитини (дітей) або уповноважений представник (опікун) може подати до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій (вул. Пекарська, 41) заяву за встановленою формою. 

Програма оздоровлення дітей у Львові функціонує з 2015 року. Цього року уже 288 дітей учасників бойових дій, які мешкають у Львівській громаді, отримали кошти на оздоровлення. Загальна сума виплат становить 1,3 млн грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!