«Місто професій» у Львові: дітей навчатимуть роботі криміналістів і ветлікарів

4309 1
Завтра, 23 серпня, о 17:00 у парку Франка для дітей та їх батьків облаштують справжнє інтерактивне «місто професій». На вході відвідувачі отримають паспорти громадян імпровізованого містечка та зможуть влаштуватися на роботу, за що отримуватимуть відповідну оплату.
Фото: blogbaster.org

Фото: blogbaster.org

Місто професій складатиметься з 20 майданчиків із представниками професій різного спрямування – пожежників, рятувальників, криміналістів, ветлікарів, повідомила tvoemisto.tv організатор заходу, шеф-редактор журналу «Community» Тятяна Люлька.

Щоб «влаштуватись на роботу» потрібно буде взяти участь у майстер-класі від професіоналів і виконати певне завдання. Так, майбутнім будівельникам доведеться класти цеглу і замішувати розчин, ветлікарям – надавати першу медичну допомогу тваринам, а криміналістам – брати відбитки пальців.

За якісно виконану роботу «працівники» отримають винагороду – зарплатню. Витратити її можна у крамниці солодощів та подарунків.

Вік учасників «міста професій» необмежений. Батьки можуть  приходити разом з дітьми і також влаштовуватися на роботу та заробляти гроші.

Подібну соціальну акцію вже провели у Хмельницькому, Житомирі та Рівному. На черзі - Тернопіль, Київ, Одеса та Львів. Для кожного міста підбирають різні професії.

«Ми намагалися зосередити увагу на соціально-важливих професіях. «Місто професій» організоване так, що 80% завдань діти мають виконувати самостійно», - зазначила Тетяна Люлька.

Функціонуватиме «місто професій» з 17:00 до 20:00. Вхід – безкоштовний.  


Читайте також:
23 Серпня, 2014 15:01
Львівський майонез О, так так.. криміналісти... чия хвора голова таке придумала? Чи то злизали з буржуїв чи азіатів самостійно не подумавши.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!