У Львові для проїзду відкрили перехрестя вулиць Федьковича – Шептицьких

3358 0
Наступним перекриють для проїзду перехрестя Городоцької та Бандери – орієнтовно на місяць-півтора.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

У Львові для проїзду приватного транспорту сьогодні, 4 жовтня, відкрили перехрестя вулиць Федьковича – Шептицьких, а до кінця цього тижня планують змонтувати контактну мережу, щоби там міг поїхати тролейбус. Про це під час брифінгу повідомив Олександр Добоні, головний інженер компанії «Онур».

Читайте також: У Львові демонтують підпірну стінку між вулицями Професорською і Бандери

«Потім будемо планувати закриття вул. Городоцької, бо реконструкція вул. Степан Бандери передбачає також реконструкцію трамвайної колії, яка виходить на Городоцьку. У перших числах листопада також хочемо відкрити ділянку від вул. Коновальця до Антоновича з рухом тролейбусного транспорту по вул. Антоновича», – каже він.

Наступним перекриють для проїзду перехрестя Городоцької та Бандери – орієнтовно на місяць-півтора. У той період трамваї по вул. Городоцькій курсуватимуть лише до церкви Св. Анни та в зворотному напрямку. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv Володмир Ковалів, в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс», додаткові маршрути мають продумати в комунальному АТП-1 на час, коли трамваї до вокзалу не їздитимуть.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

Нагадаємо, що перехрестя вулиць Федьковича – Шептицьких мали відкрити ще в п'ятницю, 1 жовтня. Окрім цього, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Коновальця, яка вже відкрита для проїзду, встановили новий світлофорний об’єкт біля входу в головний корпус НУ «Львівська політехніка». До дня Незалежності для проїзду приватного транспорту відкрили частину вулиці Степана Бандери – на ділянці від Генерала Чупринки до Коновальця. Завершити ремонт вулиці планують до кінця цього року. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.

Ольга Коваль

Фото Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!