У Львові для водіїв електротранспорту облаштували кімнати відпочинку

2566 0
Пункти відпочинку обладнані всіма необхідними меблями, приладами та санвузлами.
Фото: ЛКП «Львівелектротранс»

Фото: ЛКП «Львівелектротранс»

У Львові для водіїв електротранспорту діють кімнати відпочинку. Зокрема, 6 пунктів відкрили для водіїв тролейбусів та 8 – для водіїв трамваїв. Два з них – на вул. Кн. Ольги (кінцева трамвайного маршруту №3) та на залізничному вокзалі – з’явилися у 2020 р., повідомляє ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: У Львові створили сайт, аби відстежувати трамваї та тролейбуси і їхні графіки

«За минулий рік ми не лише побудували нові диспетчерські пункти, а й відремонтували частину кімнат відпочинку для водіїв. І це тільки початок. Адже ми дбаємо про комфортні умови праці для наших працівників», – каже директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

За його словами, пункти відпочинку обладнані системою опалення та електричними приладами, санвузлами, туалетами, меблями, приміщеннями для прийому їжі, мікрохвильовими печами, чайниками, посудом.

Читайте також: Понад мільярд гривень на дороги. Скільки вулиць відреконструювали у Львові в 2020 році

Загалом, у структурі ЛКП «Львівелектротранс» діє: 6 пунктів відпочинку для водіїв тролейбусів (вул. Ангеловича – вул. Суботівська, Левандівка; вул. Грінченка; вул. Зелена (ДСК); Стрийський автовокзал; Тролейбусне депо; вул. Тролейбусній, 1) та 8 пунктів для водіїв трамваїв (вул. Коновальця; вул. Руська; вул. Княгині Ольги; ЗД вокзал; вул. Вернадського; вул. Замарстинівська; Погулянка – вул. Вахнянина; Трамвайне депо на Городоцькій, 185).

Нагадаємо, актуальні графіки руху трамваїв та тролейбусів можна завантажити за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!