У Львові до Дня незалежності США виступив військовий оркестр. Відео

1671 0
У флешмобі взяли участь добровольчі формування тероборони та концертний військовий оркестр Державної спеціальної служби транспорту МО України.

Сьогодні, 4 липня Сполучені Штати Америки відзначають День незалежності. У Львові біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся флешмоб, у якому взяли участь добровольчі формування тероборони Львівщини та концертний військовий оркестр Державної спеціальної служби транспорту МО України.

Зазначимо, що День незалежності США – державне свято Сполучених Штатів Америки, яке відзначається щороку 4 липня (часто так і називається «Четверте липня») і є федеральним вихідним днем. Свято встановлене на честь Декларації незалежності США від Об’єднаного Королівства Великої Британії, підписаної 4 липня 1776 року.

Фото та відео Марти Байдаки



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!