У Львові до кінця року перекрили рух на частині вулиці Бандери. Як об'їхати

1618 0
Роботи проводить ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Від сьогодні, 28 травня, і до кінця року перекриють рух транспорту на ще одній частині вул. Степана Бандери. Йдеться про відтинок від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Змін у русі транспорту на вул. Антоновича і вул. Героїв УПА це не спричинить. Роботи проводить ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: На вулиці Людкевича у Львові облаштують громадський простір. Візуалізація

Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Читайте також: Вулицю Бандери у Львові передумали замощувати римським каменем. Відео, Фото

Нагадаємо, 24 березня, на вулиці Степана Бандери у Львові, зокрема на ділянці від вул. Городоцької до вул. Героїв УПА, розпочали ремонт. Її планують відкрити для проїзду у другій половині липня. У червні підрядник мав розпочати ремонт на третій ділянці дороги від вул. Героїв УПА до вул. Антоновича. Також у липні-серпні планують відремонтувати частину дороги на вул. Городоцькій, там замінять трамвайну розворотну плиту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!