У Львові домівка врятованих тварин потребує корму та ліків для підопічних. Як долучитися

1208 0
Підопічним Домівки потрібно поновити запас їжі та ліків.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

Домівка врятованих тварин, що на вул. Олекси Довбуша, 24, просить небайдужих львів’ян допомогти коштами. Підопічним Домівки потрібно поновити запас їжі та ліків. Про це повідомили на Facebook-сторінці організації.

Кожного дня на вулицю викидають відібраних від браконьєрів цуценят, кошенят та лисенят. До Домівки врятованих тварин надходить багато запитів про допомогу тваринам. Вони не в змозі опрацювати усіх, оскільки в організації немає на це грошей, кормів та вакцин.

«Зараз нам вкрай потрібна допомога, аби допомогти більше тваринам. Та дати їм шанс на хороше життя. Ми дуже добре розуміємо, що у такій ситуації, як ми зараз дуже багато людей, організацій які потребують людської допомоги. Тому надіємось що ви нас не оминете стороною та за вашою підтримкою ми зможемо допомагати нашим братам меншим і надалі, в іншому випадку ми будемо змушені припинити нашу діяльність. Наперед хочемо подякувати за допомогу!» – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові знайшли та врятували єнота, що заліз на дерево. Відео

Куди можна надіслати кошти:

4149629381107192  «ПриватБанк»;

5375414127340015 «Монобанк»;

[email protected] РayPay

БО БФ «Домівка врятованих тварин»

ЄДРПОУ: 44086841

ІBAN: UA773052990000026006031017177

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Карта ключ: 5169 3305 2375 2514.

Нагадаємо, що до Домівки врятованих тварин у Львові із закинутого підприємства перевезли двох віслюків. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!