У Львові досі курсують старі, занедбані маршрутки. Фото дня

1451 0
Обслуговує його перевізник ТОВ «Фіакр-Львів».
фото вікторії савіцької

фото вікторії савіцької

У Львові продовжують курсувати старі та занедбані маршрутки. Більше того, вони надалі залишаються брудними, хоча із початком карантину та коронавірусу у Львові транспорт мали додатково дезінфікувати. Відповідне фото зробила кореспондентка Tvoemisto.tv.

На фото – салон автобуса маршруту №39, що сполучає авторинок на вул. Богданівській та вул. Грінченка. Обслуговує його перевізник ТОВ «Фіакр-Львів».

Читайте також: Автобуси і політика. Чому Садовий запитує у львів'ян, у кого місту купувати транспорт

Нагадаємо, що після спалаху коронавірусу у Львові автобуси ввечері та вранці перед виїздом на маршрути вирішили мити. Окрім цього, водії мають мати в себе дезінфектори і протирати поверхні під час перерви.

Також два роки тому міський голова Львова обіцяв впродовж трьох років замінити старі маршрутки на нові електробуси, які б мали курсувати містом. 10 вересня 2020 року у Львові підписали меморандум про закупівлю 250 електробусів. Їх має виготовити концерн «Електрон». Меморандум підписали міськрада, ЛКП «Львівелектротранс», ПрАТ «Концерн-Електрон» та концерн приватних перевізників «Екопастранс». Він передбачає, що впродовж наступних трьох років 200 електробусів закуплять приватні перевізники, а 50 – місто. ЛКП«Львівелектротранс» не знайшов постачальника 50 електробусів. Тендер на закупівлю транспорту, який оголосило підприємство напередодні виборів голови Львівської ОТГ, торік у жовтні, не відбувся, бо на нього не подалося достатньо учасників.

На початку січня у Львові оголосили тендер на закупівлю ста 12-метрових низькопідлогових автобусів. 

Також у Львові розробили перший тролейбус з автономним ходом. Для чого він місту, читайте у матеріалі.

Додамо, що у Львові уже запрацював перший етап впровадження е-квитка, який має гарантувати мешканцям якісне і комфортне перевезення. Все про е-квиток – читайте тут.

Фото: Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!