У Львові досі перекритий рух вулицею Героїв УПА. Як об’їхати

1574 0
Чи завершать ремонтні роботи сьогодні – не відомо.
Фото: Патрульна поліція Львова

Фото: Патрульна поліція Львова

Через ремонтні роботи на вул. Героїв УПА рух транспорту перекритий. Попередньо, вулицю для проїзду мали відкрити сьогодні вранці, проте, як повідомляє Патрульна поліція Львівської області, вулиця й надалі перекрита. Чи завершать ремонтні роботи сьогодні – не відомо.

Читайте також: У Львові на вулиці Героїв УПА утворилося провалля. Рух перекритий 

Тролейбуси № 29 та № 30 тимчасово не курсують, а тролейбусний маршрут №22 курсує за зміненим маршрутом. 

Тролейбус №22 курсує від Автовокзалу до вулиці Щирецька за звичним маршрутом, а у зворотному напрямку по вул. Боткіна – вул. Володимира Великого – вул. Рубчака – вул. Боднарівка – вул. Стрийська – вул. Наукова – вул. Скорини – вул. Гашека – вул. Максимовича – Автовокзал.

Об'їзд автівок відбуваєтся вулицею Федьковича.

Після завершення робіт, які проводить «Львівводоканал», рух тролейбусів відновлять.

Нагадаємо, на вулиці Героїв УПА, 72 у Львові утворилося провалля на проїзній частині. Як повідомили у патрульній поліції, заїзд з вулиці Антоновича вулицею Васильківського закритий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!