У Львові дозволили звести ще кілька новобудов. Адреси

4413 0
Виконавчий комітет прийняв 9 рішень про затвердження містобудівних умов та обмежень.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Сьогодні, 30 серпня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було ухвалено 9 рішень щодо затвердження містобудівних умов та обмежень та 3 рішення про відмову мешканцям у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію квартир, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоч одну новобудову?

Прийнято рішення:

·        Про розроблення детального плану території у районі вул. Тракт Глинянський.

·        Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 03.03.2017 № 166.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ЛМКП «Львівводоканал» мереж водопостачання та водовідведення у житловому масиві Білогорща. 

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на каналізування ЛМКП «Львівводоканал» району вулиць Січової, Полудневої.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на пристосування ПП «Леоком Інвест» існуючої нежитлової будівлі на вул. Митрополита А. Ангеловича, 38 за рахунок влаштування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності зі збірно-розбірних конструкцій, без права капітального будівництва і без оформлення права власності на тимчасову споруду.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПП «Сад-ЛВ» багатоквартирних житлових будинків №1 та №2 на генплані з вбудованими нежитловими приміщеннями громадського обслуговування, приміщеннями центру розвитку дитини та підземним паркінгом на вул. Жасминовій, 5 зі знесенням існуючих споруд.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПП фірмою «Ураган» навісу для автотранспорту на вул. Богданівській, 11.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на пристосування ТзОВ «Екобудцентр» існуючих нежитлових приміщень на вул. Пасічній, 2 за рахунок влаштування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності зі збірно-розбірних конструкцій, без права капітального будівництва і без оформлення права власності на тимчасову споруду.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Стрім-Львів» багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Очеретяній, 29, 31, 31-А, 31-В зі знесенням існуючих будівель.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням квартири № 47 у будинку № 10 на вул. Околичній за рахунок тераси.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію з розширенням приміщень кафе-бару у будинках на вул. Сербській, 6 та 8 (пам’ятки архітектури, охоронні № 1022 та № 1270) за рахунок приєднання приміщень квартири № 2 на вул. Сербській, 6 і приєднання нового приміщення, яке створюється над приміщеннями першого поверху кафе-бару.

·        Про відмову у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію квартири № 21 на вул. Городоцькій, 211 з розширенням за рахунок влаштування консольного балкону.

·        Про відмову у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію квартири № 33 за рахунок влаштування балкону на вул. Героїв УПА, 78.

·        Про відмову у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію з розширенням квартири № 2 на вул. Кульпарківській, 115 за рахунок надбудови над терасою.

Перенесено розгляд таких питань:

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво Львівським національним університетом імені Івана Франка літнього павільйону у ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка на вул. М. Черемшини, 44.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПП «Озерна алея» спортивно-рекреаційного комплексу з житловими одиницями, підземним паркінгом та з об’єктами громадського призначення на вул. Володимира Великого, 2-А зі знесенням існуючої споруди.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «ДЮК ЛТД» житлового комплексу на вул. Малоголосківській.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!