У Львові експерти говоритимуть про підсумки виборчої кампанії. Де подивитись

1289 0
Під час дискусії проаналізують вплив соціологічних опитувань на виборців, а також новий виборчий кодекс.
Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Сьогодні, 19 липня, у студії медіа-хабу «Твоє місто» експерти підсумують завершення виборчої кампанії на дострокових виборах до парламенту.

Участь в дискусії візьмуть:

  • Олег Паска, керівник Вищої школи публічного лідерства НУ «Львівська політехніка»,
  • Оксана Дащаківська, кандидатка політичних наук, cтарша викладачка кафедри політичних наук УКУ, керівниця західноукраїнського представництва Міжнародного Фонду «Відродження» в Західній Україні,
  • Роман Зафійовський, голова Комітету підприємців Львівщини,
  • Наталія Зайцева-Чіпак, керівниця центру досліджень «Соціоінформ»,
  • Соломія Кривенко, кандидатка політичних наук, викладачка кафедри медіакомунікацій УКУ.

Читайте також: Усе про програми партій в один клік. Експертний аналіз

Серед іншого, експерти говоритимуть про виборчі програми партій та кандидатів-мажоритарників, про те, як результати соціологічних досліджень впливають на визначення виборців. Також вони торкнуться теми нового виборчого кодексу, ухваленого Верховною Радою перед закінченням своєї каденції.

Прямий ефір із студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 18:00. Дивитися його можна на сайтіFacebook-сторінці та YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Експертна дискусія у студії медіа-хабу «Твоє місто відбудеться в межах проєкту «Свідомі вибори» за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!