У Львові евакуювали працівників із Ратуші

1305 0
Працівників мерії не попереджали про антитерористичні навчання
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

У Львові, із будівлі Ратуші, що на площі Ринок, 1 евакуювали усіх працівників. Там було чутно звуки схожі на вибухи. У пресслужбі СБУ у Львівській області повідомили, що Антитерористичний центр при Управлінні СБУ Львівщини проводить раптові антитерористичні навчання.

Сьогодні, 7 вересня, о 10.00 із львівської мерії евакуювали працівників. Там, спецпризначенці проводили навчання в умовах максимально наближених до реальних. У міській раді було чутно звуки схожі на вибухи, територію довкола обгородини. На місці працювали ДСНСники, медики та поліція.  

Під час таких навчань перевіряють взаємодію силових відомств, ДСНС та інших спеціальних служб в умовах потенційної терористичної загрози. У звичному режимі мерія запрацює за дві години. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!