У Львові говоритимуть про безпеку дорожнього руху. Де подивитися

2074 0
Також в межах зустрічі презентують програму #Безпечні дороги, що відбувається з ініціативи медіа-хабу «Твоє Місто».
Фото: mashyna.com.ua

Фото: mashyna.com.ua

Сьогодні, 25 вересня, у Львівській обласній державній адміністрації відбудеться дискусія щодо модернізації та підвищення безпеки дорожнього руху. Усі охочі зможуть подивитися дискусію онлайн на сайтіYouTube-каналі та на Facebook-сторінці Твого міста.

Зустріч щодо безпеки дорожнього руху організовують в межах інформаційної кампанії «Віч-на-віч» реалізації проекту  технічної допомоги Європейського інвестиційного банку за підтримки проекту «Модернізація та підвищення безпеки дорожньої мережі в Україні» та в межах Всеукраїнської акції «Свідомі пішоходи» за підтримки Міністерства інфраструктури України, повідомляють у прес-службі ЛОДА. Також в межах зустрічі презентують програму #Безпечні дороги, що відбувається з ініціативи медіа-хабу «Твоє Місто».

Місце: Львівська ОДА (вул. В. Винниченка, 18, 257 кабінет, 2-ий поверх).

Час: 12:00 година.

Серед учасників заходу:

  • Микола Одиноцький – заступник начальника управління – начальник відділу експлуатаційного утримання автомобільних доріг та штучних споруд управління дорожнього господарства департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації

 

  • Лупу Рамона – експерт з комунікацій та кампаній з безпеки дорожнього руху (КЕ)

 

  • Роман Пилипенко – начальник патрульної поліції у Львівській обл.

 

  • Тарас Яценко – керівник медіа-хабу «Твоє місто», ініціатор соціально-інформаційної кампанії #Безпечні дороги

 

  • Світлана Снігур – керівник відокремленого підрозділу  Всеукраїнської  громадської організації  Громадський комітет транспортної безпеки у Львівській обл.

 

  • Ігор Зінкевич – керівник ГО «Варта 1».

 

#Безпечні дороги – кампанії, спрямована на безпеку дорожнього руху, яка була розпочата наприкіці минулого року медіа-хабом «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною Поліцією Львівщини та Львівською міською радою. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії – Радіо «Львівська Хвиля» було проведено цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними  статистики суттєво скоротилася  кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа було прийнято рішення про розширення кампанії #Безпечні дороги на Львівську область. «За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» - говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!