У Львові говоритимуть про екологічне просвітництво населення. Де подивитись

1605 0
Упродовж ефіру дискутуватимуть про те, що вже зроблено для зміни екосвідомості населення та про те, що планують.

Сьогодні, 11 вересня, медіа-хаб «Твоє місто» організовує дискусію спільно з екоініціативою «Чисте місто» та за підтримки ЛКП «Зелене місто» на тему «Екологічне просвітництво населення».

Участь у дискусії візьмуть керівниця відділу з питань сортування відходів та їх переробки департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Марія Попова та директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря. До дискусії також долучаться представники сміттєвих перевізників: Тарас Колодій — заступник директора «ГрінЕра», Олег Гайовишин — директор ТзОВ «Ековей ВМ». 

Крім них, в дискусії візьмуть участь екоактивісти Олег Котис — координатор екологічної ініціативи «Чисте місто», Марта Гаврилів — консультантка сортувальні «Зелена коробка» та представники освіти, зокрема Ірина Койнова — доцентка кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи ЛНУ імені Івана Франка, Марія Руда — викладачка екології НУ «Львівська політехніка» та Наталія Ништа — директорка ліцею «Інтелект».

Упродовж ефіру дискутуватимуть про те, що вже зробили для зміни екосвідомості населення та що ще планують.

Прямий ефір у студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 16:00. Переглянути його можна на сайтіФейсбук-сторінці та YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!