У Львові говоритимуть про інтегрований розвиток міста та осучаснення Генплану. Де подивитись

1952 0
Як економіка та соціальні аспекти впливають на містобудування та чи є потреба актуалізувати головний містобудівний документ Львова.
Фото: wroclaw.pl

Фото: wroclaw.pl

Сьогодні, 17 травня, у Львові говоритимуть про Концепцію інтегрованого розвитку міста і про те, чи може цей неформальний документ стати передосновою для подальшої актуалізації Генплану.

Tvoemisto.tv транслюватиме подію наживо на своїй сторінці у Facebook, а також на сайті. Початок: орієнтовно о 14:00.

Читайте також: Львів'ян закликають долучитись до опитування про труднощі пересування у Львові

«Як чинники економічного розвитку, соціальні аспекти впливають на містобудівні процеси. Де зараз відбувається найінтенсивніший розвиток, які території в місті є занедбаними, де потрібно звернути особливу увагу на створення зелених територій та зв'язків», – ці та інші питання будуть обговорювати учасники.

Читайте також: У Львові запрацював сайт мобільності

Участь в дискусії візьмуть автори Генплану Львова, представники КУ «Інститут міста», НУ «Львівська політехніка», Львівської міськради та GIZ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!