У Львові говоритимуть про перспективи розвитку економіки України у 2018 році. Де подивитись

2400 0
Під час стратегічної сесії, організованій юридичною компанією "Ейч.Ді.Піртнерз", відбудеться ознайомлення учасників заходу із перспективами та новими можливостями, які зустрінуть представників західноукраїнського бізнесу у наступному році.
фото: bygaga.com.ua

фото: bygaga.com.ua

Аудиторія сесії - власники провідних компаній західної України, що зацікавлені у перспективах та актуальних проблемах розвитку економіки України та особливостях ведення підприємницької діяльності в наступному році.

Серед спікерів  - керуючий партнер ТОВ «Юридична компанія «HD Partners» Володимир Глащенков, Тетяна Ситник (інститут ринкових досліджень GfK), Дмитро Боярчук - представник інвестиційної компанії Dragon Capital, CASE Україна, Ольга Буренко, CFA - Віце-президент Інвестиційно-банківського департаменту Dragon Capital, Вікторія Ільченко - член cпілки Автоматизаторів Бізнесу, Оксана Щегельскька, керуючий партнер бізнес-девелоперської компанії STRATEGIC.

Онлайн-трансляція розпочнеться о 12:45 за сайті Твого міста за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!