У Львові хлопчика, якого напередодні Великодня залишили у «Вікні життя», всиновлять

2392 0
Подружжя-кандидати на усиновлення з першого погляду зрозуміли, що хочуть опікуватися малям.
Фото: credo.pro

Фото: credo.pro

Хлопчика, якого напередодні Великодня залишили у «Вікні життя» лікарні Святого Миколая, усиновлять. Про це повідомило львівське міське управління «Служба у справах дітей».

Читайте також: На сходах коледжу у Новому Роздолі знайшли новонароджену дівчинку

Таке рішення на початку серпня прийняв суд, однак воно вступить у дію з вересня, тоді дитину й заберуть додому. Коли хлопчика знайшли, йому було 3 місяці.

Подружжя-кандидати на усиновлення, які стояли у черзі, з першого погляду зрозуміли, що хочуть опікуватися малям та заявили про готовність прийняти його в сім’ю, хоч на рішення надають термін 10 днів. Усиновителі постійно навідуються в Будинок дитини, проводять час з малюком та звикають одне до одного.

Читайте також: Право на щастя. Історія подружжя, яке всиновило десятьох дітей

Загалом, за даними «Служби у справах дітей», станом на зараз у Львові проживає 315 сімей-усиновителів, в яких виховується 392 дитини.

Нагадаємо, що хлопчика залишили 23 квітня цього року у «Вікні життя», що на території міської дитячої лікарні. Дитина була доглянута.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!