У Львові хочуть ліквідувати «Залізничнетеплоенерго»

2045 0
Про реорганізацію двох комунальних підприємств шляхом обʼєднання йшлося ще в ухвалі за 2021 рік.
фото: варіанти

фото: варіанти

Львівське комунальне підприємство «Залізничнетеплоенерго» планують ліквідувати шляхом приєднання до ЛМКП «Львівтеплоенерго». Відповідну ухвалу завтра розглядатимуть на пленарному засіданні депутати ЛМР.

У пояснювальній записці йдеться про те, що таке рішення пропонують прийняти, аби оптимізувати сферу теплопостачання у Львові. Так, Львівське міське комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» стане правонаступником усього майна, прав та обовʼязків ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

Читайте також: «ЛКП проїдають мільйони». Чи створять у Львові наглядові ради

Нагадаємо, що про реорганізацію цих комунальних підприємств йшлося ще в ухвалі за 2021 рік. Нещодавно колишній директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець очолив ЛМКП «Львівтеплоенерго». 

Для довідки

ЛКП «Залізничнетеплоенерго» – теплопостачальне підприємство Львова, що обслуговує Залізничний та частину Шевченківського районів міста.
 

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!