У Львові хочуть скасувати дозвіл на зведення надбудови на вулиці Дж. Вашингтона

2074 0
Є багато скарг мешканців на будівництво, а також зафіксували документальні неточності за цим об'єктом.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові працюють над тим, щоби скасувати документацію на надбудову до будинку, що на вул. Джорджа Вашингтона, 21. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на керівника управління архітектури та урбаністики Антона Коломєйцева.

Так, за його словами, є багато скарг мешканців на будівництво, а також зафіксували документальні неточності за цим об'єктом.

«Зараз триває будівництво нежитлових приміщень, які є прибудовами до житлового будинку. Все є під єдиним номером вул. Дж. Вашингтона, 21. Мешканці зіткнулись із низкою проблем. По-перше, у межах будівництва зрізали дерева. Надбудовують другий поверх над першим. Вони вважають, що це надто близько до їхніх вікон та погіршує житлові умови», – каже він.

Під час кількох виїздів на місце намагались знайти варіант, який би задовольняв усіх, однак забудовник не йде на поступки і будує те, що планував на початку.

«Там були певні неточності, тому що, відповідно до документів, на ситуаційній схемі зазначили, що прибудова матиме окремий номер – 21А, а насправді вона має винятково номер 21. Тому очевидно, що потрібно дослідити, наскільки документи відповідали дійсності», – зазначає антон Коломєйцев.

Він також додає, що юридичний департамент продовжує збирати максимальну інформацію за цим об'єктом.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!