У Львові хочуть відремонтувати територію біля лікарні швидкої допомоги під парковку

2492 0
Аукціон запланований на 26 жовтня.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

У Львові планують відремонтувати територію біля лікарні швидкої медичної допомоги, що на вул. Миколайчука, 9, та облаштувати місця для паркування. Відповідний тендер оприлюднили на сайті електронних закупівель Прозоро.

Аукціон запланований на 26 жовтня, а очікувана вартість робіт становить понад 38 млн гривень. Зокрема, на ділянці мають провести підготовчі роботи з розбирання асфальтобетонних покриттів. Окрім цього, планують встановити велопарковку на 16 місць, освітлення, а також підготувати грунти й висадити дерева та кущі.

Читайте також: У Львівській лікарні швидкої медичної допомоги відновили відділення дитячої кардіохірургії

Виконати роботи з облаштування території і паркомісць, згідно з документами, мають до 31 грудня 2020 року. 

Нагадаємо, що лікарня швидкої допомоги також розпочне будівництво злітно-посадкового майданчика перед лікарнею, капітальний ремонт відділення кардіохірургії та трансплантації серця і капітальний ремонт під облаштування інсультного центру.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!