У Львові канадський біолог розкаже, як похід в гори стимулює до лідерства

2023 0
31 березня Львівська бізнес-школа УКУ запрошує на зустріч з Юрієм Мончаком, директором лабораторії молекулярної діагностики в Канаді. Тема зустрічі «Гори – натхнення – лідерство. Як походи в гори вчать нас розв’язувати складні завдання у повсякденному житті?».
Фото: facebook.com/ Юрій Мончак

Фото: facebook.com/ Юрій Мончак

«З професором генетики медичного факультету провідних світових університетів Макгільського та Монреальсьного (Канада), цього разу пропонуємо поговорити не про новітні досягнення у медицині, а про те, звідки він черпає натхнення для здійснення цих досягнень – поговорити про походи у гори. Юрій Мончак підкорив багато вершин – у Північній Америці, Мексиці, Болівії, Аргентині, побував у Африці на Кіліманджаро, ходив у велику експедицію по Гімалаях у Китаї. Найвища вершина, на яку він піднявся – Вайна Потосі у Болівії, висота – 6080 м», – йдеться у повідомленні організаторів.

Тези зустрічі:
На межі: як походи в гори загартовують наш характер? 
Як боротьба зі стихією впливає на наші лідерські якості? 
Натхнення: чому, попри фізичне виснаження, гори надихають нас на нові звершення? 
Lifehack для екстремалів або для тих, хто планує ними стати – Юрій Мончак поділиться досвідом, як він підкорював найвищі вершини світу.

Читайте також: Не лижами єдиними: що варто знати про піші мандрівки зимовими Карпатами

Час зустрічі: 31 березня, 18:00-19:30 год.
Місце проведення: Лекторій УКУ, цокольний поверх (вул. Козельнцька, 2а).

Інформаційний партнер зустрічі – мережа магазинів туристичного спорядження Gorgany.com

Вхід на зустріч вільний за умови попередньої реєстрації. Будь ласка, заповніть реєстраційну форму (кількість місць обмежена).

Контактна особа: Вероніка Саврук, [email protected], (067) 67-56-608  

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!