Політична реклама

У Львові клієнти банку "Форум" вийшли на пікет

1435 0
У Львові клієнти та вкладники банку «Форум» пікетували управління Національного банку України. Люди вимагають припинити процес штучного знищення банку і стоять на тому. що має бути відновлена повноцінна робота банку. Організатором акції виступила Громадська організація вкладників та клієнтів банку «Форум».

Учасники акції тримали в руках плакати «НІ ліквідації банку Форум», «Ми віримо в банківську систему», «Поверніть довіру платників».

Серед основних вимог учасників мітингу припинення штучного знищення ПАО «Банк Форум». Організатори акції пов’язують ситуацію довкола банку з перерозподілом фінансових потоків в країні, підставою для чого стали політичні події останніх місяців.

Також протестанти вимагають відновити рефінансування банківської системи на основі інтересів вкладників та принципів рівності перед законом. Важливим фактором організатори називають прозорість діяльності Національного банку України, для чого потрібно оприлюднити інформацію про рефінансування комерційних банків, повідомляє Гал-інфо.

Учасники передали звернення, адресоване голові Національного банку України Степану Кубіву та головному інвестору банку «Форум» Вадиму Новинському. В ньому йдеться про необхідність залучення держави до відновлення повноцінної роботи банку, що, на їхню думку,дозволило б виконати в повному обсязі зобов’язання перед клієнтами банку «Форум». «Ми будемо постійно вимагати підписання меморандуму щодо виведення банку з кризової ситуації», - наголосив Андрій Дурягін, голова ініціативної групи громадської організації клієнтів та вкладників банку «Форум».

Нагадаємо, що 14 березня в ПАО «Банк Форум» призначена тимчасова адміністрація. Результатом цього стало замороження рахунків усіх підприємств та вкладників.

ТЕГИ: банк, пікет

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!