У Львові Мар’яна Савка говоритиме З Іриною Снітинською про життя як цінність

3485 0
Третьою гостей проекту «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» Мар’яни Савки стане засновник Школи риторики й ораторства АҐРУС, тренер з ораторської майстерності Ірина Снітинська. Темою їхньої розмови стане життя як цінність.
Фото: facebook.com/Ірина Снітинська

Фото: facebook.com/Ірина Снітинська

«Ми вже говорили про рівність - потрібну, важливу, недосяжну, ефемерну - з Ольгою Герасим'юк. Говорили про незалежність, без якої все не в радість - з Зоєю Казанжи. А тепер час поговорити про ЖИТТЯ як цінність - вже у квітні, 28-го, і цього разу моєю співрозмовницею буде Ірина Снітинська», – повідомила Мар’яна Савка на своїй facebook-сторінці.

Саме Ірина Снітинська була однією з ініціаторок розмалювання дитячих відділень львівських лікарень. Першою прикрасити вирішили Львівську обласну дитячу клінічну лікарню «ОХМАТДИТ». Тепер же завдяки таким зустрічам збирають кошти  на ремонт і облаштування дитячої кімнати освіти і відпочинку в цій лікарні.

Читайте також: У львівському ОХМАТДИТі облаштують унікальну їдальню. ФОТО

Зустріч відбудеться у четвер, 28 квітня. Відео розмови можна буде переглянути на Tvoemisto.tv.

Нагадаємо, упродовж року, кожного останнього четверга місяця, у Львові відбувається відкрите інтерв’ю Мар’яни Савки з відомими жінками, які для багатьох українців стали моральними авторитетами. Вже відбулися зустрічі з Ольгою Герасим’юк та Зоєю Казанжи.

Читайте також: Чому кожен із нас має право на нерівність? 8 тез Ольги Герасим’юк

Повне відео розмови із Ольгою Герасим’юк можна переглянути на YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Також Мар’яна Савка назвала учасників ще двох зустрічей в рамках проекту. Так, 13-го травня про справедливість вона говоритиме з Ларисою Денисенко з Громадського радіо, а 26-го травня Юлія Міщенко (вокалістка гурту «Таліта Кум») розкаже про любов.

Довідка. Проект «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» передбачає 12 публічних інтерв’ю з цікавими і впливовими жінками. Він має кілька завдань. Перше – озвучити важливі та болючі для суспільства теми. Друге – від розмови перейти до реальної допомоги. Цим проектом організатори збирають кошти для ремонту і облаштування дитячої кімнати освіти і відпочинку у львівському Охматдиті. У форматі free donation людям, які прийдуть на зустріч, пропонують «оцінити» розмову. Усі інтерв’ю і додатково написані учасницями проекту есеї про цінності стануть книжкою, яка буде презентована навесні 2017 року.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!