У Львові масштабно відремонтували Палац Гната Хоткевича. Фото

10529 0
Також у Палаці хочуть встановити систему димовидалення.
Фото: Андрій Москаленко

Фото: Андрій Москаленко

У Палаці Гната Хоткевича у Львові провели масштабний ремонт. Зокрема каналізували будівлю, відремонтували туалетні кімнати та два танцювальні зали й провели вентиляцію. 

Крім цього, як повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, у Палац закупили нове освітлення і звук, облаштували кімнату матері і дитини, фойє, зал для презентацій і обговорень, встановити камери відеоспостереження, протипожежну сигналізацію, систему блискавкозахисту.

Наразі завершують ремонт у третьому танцювальному залі, триває ремонт даху. Також у Палаці хочуть встановити систему димовидалення.

Нагадаємо, що у Львові вже кілька років реставрують приміщення Палацу культури імені Гната Хоткевича. На даху Палацу хочуть зробити відкритий простір.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!