У Львові можуть переоблаштувати деякі поліклініки для прийому хворих із Covid-19

3944 0
У Львові є 920 ліжкомісць для хворих з коронавірусом.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У 1-шій та 8-мій міських лікарнях збільшать кількість ліжкомісць для лікування хворих на Covid-19. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

У 1-шій міській лікарні на Ужгородській розгорнуть ще 80 ліжкомісць. Також додаткових 60 ліжкомісць облаштують у 8-мій міській лікарні на Навроцького, частину з них у приміщенні центру «Мікрохірургія ока».

Водночас, хворих на пневмонію планують приймати у приміщенні 4-ї лікарні на Свенціцького — там є 40 ліжок. Також розглядають можливість переоблаштувати деякі поліклінічні відділення для прийому хворих.

Зараз по лікарнях Львова є 920 ліжкомісць для хворих з коронавірусом, з них половина — заповнені хворими.

Читайте також: У Львові відкрили кримінал через смерть 25-річного онкохворого чоловіка, якого виписали із лікарні через карантин

У міськраді також кажуть, що 5-та міська лікарня Львова прийматиме хворих з коронавірусною інфекцією із 2 листопада, хоча, за повідомленнями ЛОДА, лікарня мала почати приймати хворих вчора, 28 жовтня. У статистиці 28 жовтня мерія подавала, що у 5-тій лікарні лікують 56 хворих. Тут, на вулиці Коновальця, мали розгорнути 80 ліжок, а хворих на пневмонію без підтвердженого Covid-19, яких раніше приймали в цьому корпусі, перевети у корпус на вулицю Чупринки, де є 60 ліжкомісць.

Нагадаємо, що в області для хворих із Covid-19 розгорнули 2 975 ліжок.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!