У Львові на території «Ензиму» реконструювали австрійську вежу XIX століття і побудували офіси. Візуалізація

6220 0
Проєктували ревіталізацію архітектори, чия квартира потрапила в авторитетне світове видання про архітектуру.
Фото: Replus bureau

Фото: Replus bureau

У Львові ревіталізували будівлю «Ензиму». Тут відреконструювали автрійську будівлю 1870-х років, яку побудували у той час, як тут існувала броварня, а також добудували офісні приміщення. Про це Тvoemisto.tv повідомила прессекретар компанії Заріна Акопянц.

Будівництво офісу завершили у грудні. Роботи тривали близько двох років.

Читайте також: Якою буде Фабрика Повидла у Львові після реконструкції

Як розповіла Тvoemisto.tv архітектор Replus bureau Христина Бадзян, спершу вони оновили вхід з парковками та  зупинками громадського транспорту. Архітектори використали новий брендовий зелений колір та колір патенованої міді.

У приміщенні вежі облаштували дворівневий конференц-зал зі збереженими автентичними склепіннями, оглядовими металевими балконами та фрагментами металевих несучих конструкцій понад 150-річної давності.

Читайте також: Квартира у центрі Львова потрапила в авторитетне світове видання про архітектуру. Фото

Інтер’єр мінімалістичний та світлий. Тут поєднали скло із текстурою дерева та натуральним лінолеумом. Архітектори хотіли створити атмосферу чітких та прагматичних виробництв Німеччини чи Данії. 

Зазначимо, що на території заводу також добудовують два додаткові ферментери – ємності, де відбуватиметься бродіння дріжджів. Також на сусідній ділянці, яка є в оренді заводу, побудують побутово-складські приміщення. Там буде новий цех, де виготовлятимуть дріжджовий екстракт.

Читайте також: У Львові хочуть ревіталізувати 15 заводів. Карта

До речі, це архітектурне бюро зараз завершує проєкт Львівського мистецького муніципального центру на вул. Стефаника 11 та Музею Міста у підземеллях Ратуші.

Христина Гоголь

Фото архітектурного бюро Replus bureau



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!