У Львові на хабарі затримали завідувача кафедри «Львівської політехніки». Фото

19338 0
Викладач вимагав від студента 6 тисяч гривень за складання сесії на комісії.
Фото: Департамент захисту економіки Нацполіції

Фото: Департамент захисту економіки Нацполіції

Сьогодні, 21 серпня, у Львові затримали на хабарі у 6 тисяч гривень завідувача кафедри НУ «Львівська політехніка». Про це повідомляє департамент захисту економіки Нацполіції на фейсбук-сторінці.

«Посадовця затримано одразу після одержання 6 тисяч гривень неправомірної вигоди. Додатково у робочому кабінеті фігуранта вилучено 8900 гривень та 850 доларів США», – ідеться в повідомленні.

Завідувач кафедри вимагав 6 тисяч гривень зі студента за сприяння у позитивному складанні комісійної екзаменаційно-залікової сесії та захисту практики.

Викладача затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення про підозру. Досудове розслідування триває.

Додамо, у повідомленні ідеться про «один із ВНЗ Львова», але на фото від департаменту видно, що затримання відбувалась в НУ «Львівська політехніка».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!