У Львові на площі Митній і біля пам’ятника Митрополиту Андрею висадили квіти

1114 0
На усіх клумбах висадили віоли.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У центрі Львова, а саме на пл. Митній, почали висаджувати перші квіткові композиції.  сьогодні висадила квіти на двох локаціях – біля пам’ятника Митрополиту Андрею, що біля церкви св. Юра, і «квітковий годинник» біля пл. Митної. На усіх клумбах висадили віоли. Про це повідомила Галицька районна адміністрація.

«Сьогодні ми розпочали висадку квітів у нашому районі. Відтак облаштували дві квіткові композиції – «квітковий годинник» біля пл. Митної та клумбу біля нього, а також висадили квіти біля пам’ятника Митрополиту Андрею, навпроти церкви св. Юра. У залежності від погодних умов, можливо до кінця тижня, висадимо квіти ще на кількох клумбах», – повідомив начальник відділу комунального господарства Галицької РА. Віктор Дубиняк.

Читайте також: На Львівщині висадили «живу» вишиванку. Фото

Загалом у центральній частині міста є 14 локацій, де планують цьогоріч висадити квіти.

Нагадаємо, що у Галицькому районі планують провести озеленення території. Відповідний тендер на послуги озеленення та утримання зелених насаджень опублікували на платформі Prozorro. Загальна очікувана вартість озелення усього району становить 1 млн 250 тисяч грн.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!