Політична реклама

У Львові на Левандівці проведуть новорічні святкування

1154 0
Під час новорічних та різдвяних свят у Левандівському парку (вулиця Повітряна) пройде святковий захід «На повітряній більше снігу!».

29 грудня відбудеться відкриття Левандівської новорічної ялинки, інформує прес-служба Львівської міськради.

2 та 3 січня для дітей та дорослих відбудуться «снігові забави», під час яких гості свята позмагаються в перегонах на санчатах та на лижах, бавитимуться у «сніжних війнах» та ліпитимуть сніговиків на швидкість.

9 січня на гостей свята чекає святковий різдвяний концерт, різноманітні виставки та виступи вертепів

Управління культури разом із Залізничною адміністрацією та Народним домом Левандівка продовжують добру традицію децентралізації масових заходів, започатковану на День Незалежності у Левандівському парку.

«Цього разу в парку засяє новорічно-різдвяна ялинка і будуть проводитись традиційні забави 2, 3 та 9 січня. Зокрема, 9 січня буде проведено місцевий фестиваль вертепів та святковий концерт. Також радимо долучатись до сімейних зимових забав 2 і 3 січня, які організовуватиме туристична ГО «Манівці», - розповіли в управлінні культури ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!