У Львові на Науковій провели свято «Разом перед Різдвом»

1492 0
Святкування у мікрорайонах може стати новою традицією у Львові.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові у декількох мікрорайонах міста влаштовують різдвяні святкування із смачною їжею, колядками і Миколаєм. Свято організовують напередодні, бо із 8 січня в Україні посилюють карантинні обмеження. Сьогодні акція «Разом перед Різдвом» відбулась на Науковій, на площі перед гімназією імені Василя Симоненка. 

«Нині на площі перед гімназією Василя Симоненка, розпочинаємо таку традицію «Разом перед Різдвом». Йдемо до того, аби робити поширення святкувань у мікрорайони. Це все актуальніше нині, коли говоримо про безпеку. Доречніше проводити локальні, менші заходи, аніж збиратися у центрі. Окрім цього, це дає можливість долучати заклади, які є на території району», – говорить під час стріму на Tvoemisto.tv депутат ради Львівської ОТГ Андрій Шевців.

Участь у святі взяли діти із музичної школи, з будинків творчості, ліцею.

Також відбулося нагородження учасників онлайн-конкурсів. Діти подавали на конкурси малюнки, зроблені власноруч шопки, розповідали вірші, співали колядки.

На площі перед ліцеєм прикрасили ялинку, там працювала також резиденція святого Миколая. 

«Тішимося від активності наших мешканців. Таку практику намагатимемось поширювати у місті. Спільно з мешканцями будемо робити місто ще комфортнішим, адже окрім культурних, у нас чимало інфраструктурних проєктів. Зокрема відновлення озера, площі перед цим ліцеєм», – зазначив депутат ради Львівської ОТГ Євген Бойко.


Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!