На площі Ринок повісили спеціальні банери на захисних конструкціях фонтанів

2414 0
Тепер львів’яни та гості міста зможуть милуватися зображеннями Нептуна, Діани, Амфітрити та Адоніса, допоки скульптури у надійному сховку.
Фото Романа Балука

Фото Романа Балука

У Львові візуалізували закриті захисними конструкціями скульптури фонтанів на площі Ринок, які є однією з візитівок міста. На захисних конструкціях біля чотирьох фігур повісили банери з їхніми зображеннями у різних ракурсах. Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Зважаючи на ситуацію, що склалася в країні, у Львові найцінніші архітектурні пам’ятки закрили від можливих руйнувань. І їх красою не можуть милуватися мешканці та гості Львова. Тож за допомогою банерів вирішили відобразити у різних ракурсах одні з найбільш улюблених і впізнаваних – фонтани на площі Ринок»повідомили в управлінні зовнішніх зв’язків і промоції ЛМР.

Читайте також: Леви охороняють Львів, або Як місто рятує свої пам’ятки

Тож тепер львів’яни та гості міста у такий спосіб зможуть милуватися скульптурами Нептуна, Діани, Амфітрити та Адоніса.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни у Львові працюють над захистом об’єктів світової спадщини від ймовірних руйнувань. На сьогодні у місті захисними конструкціями закриті десятки пам’яток чи їх елементи. Деякі з них, наприклад,  вітражі та скульптури демонтували, вони зберігаються у сховищах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!