На потреби Пласту у Львові хочуть виділити 5 мільйонів гривень. Відео з відкриття пластового року

1355 1
Цього року на підтримку пластунів виділяли 2,5 мільйони.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові на потреби Пласту хочуть виділити 5 мільйонів гривень. Про це під час урочистого відкриття пластового року вчора, 22 вересня, повідомив міський голова Андрій Садовий.

«Цього року ми мали 2,5 млн грн на потреби Пласту. Є пропозиція наступного року передбачити на потреби Пласту 5 мільйонів гривень», - каже він. 

Додамо, що цьогоріч в центрі Львова на відкритті 31 пластового року зібралося близько тисячі людей. Пластуни Львова традиційно відвідали Літургію в гарнізонному храмі свв. Петра і Павла. Опісля вирушули до площі Ринок, о 13:00 відбувалася офіційна церемонія Відкриття Пластового року.

Продовження свята відбувалося у сквері біля пам’ятника В. Чорноволу. Там функціонувавав пластовий ярмарок, проводили мистецькі майстер-класи. 


 


Читайте також:
23 Вересня, 2019 15:36
... туалети в мiстi зробiть, хоча би платнi.
европейцi засранi...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!