У Львові на проспекті Чорновола збудують новий житловий комплекс

5828 0
Йдеться про ділянку на вулиці Чорновола, 65, за цією адресою працює супермаркет «Ельдорадо».
Фото: з презентації на сесії

Фото: з презентації на сесії

Сьогодні, 7 жовтня під час засіданні сесії Лвівської міської ради депутати дали дозвіл на встановлення меж земельної ділянки на просп. В. Чорновола, 65. Там планують збудувати житловий комплекс з торгово-офісними приміщеннями.

Йдеться про ділянку на вулиці Чорновола, 65, її площа 0,6 га. За цією адресою працює супермаркет «Ельдорадо». Право постійного користування землею має ВАТ «Львівський універсам». Як йдеться у пояснювальній записці до ухвали ця компанія належить Михайлові Новаку та Зої Данилюк. За даними аналітичної системи УouСontrol Михайло Новак є засновником ТзОВ ВКФ «Гетьман -Львів», компанія займається оптовою торгівлею напоями.

Також у пояснювальній записці йдеться, що на цій території планують збудувати торгово-офісний центр і житло.

Під час голосування ухвали про надання ТзОВ «Львівський універсам» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою меж земельної ділянки на просп. В. Чорновола, 65, депутат від фракції «ЄС» Назарій Бербека заявив про конфлікт інтересів. Він є власником будівельної компанії «Нова оселя».

Ділянка знаходиться у зоні Г-2 там дозволено житлове будівництво та будівництво торгово-ділових приміщень на перших поверхах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!