У Львові на ремонт закриють частину Кульпарківської

2787 0
1 серпня, у п’ятницю, розпочнуть реконструкцію дороги та роботи з облаштування кільця на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукової. У Залізничній адміністрації міста створено робочу групу, яка визначатиме, який із кількох можливих варіантів схем об’їзду для транспорту буде найкращим.

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ремонтні роботи проведуть за кошти ТРЦ «Леополіс».

Нагадаємо, минулого тижня стартували ремонтні роботи на вул. Авіаційній. «На вул Авіаційній проводиться невеликий об’єм роботи. Вулиця аварійна», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Також, зі слів мера, вул. Куліша до кінця літа має бути відремонтована повністю.

«Також почали перші роботи по прокладанню трамваю на Сихів. Ремонтів можна було б робити більше. Але та ситуація, яка є в країні, військові дії, кардинально змінюють ситуацію. Є труднощі з коштами, які не пропускає казначейство. Мабуть, в першу чергу пропускаються платежі, пов’язані з фінансуванням армії. Це треба перетерпіти. Усі розуміють, яка зараз ситуація», – додав Андрій Садовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!