У Львові на Рясному-1 припинили будівництво багатоповерхівок

3443 0
Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській областізупинив виконання будівельних робіт щодо зведення багатоквартирних житлових будинків у Львові в мікрорайоні «Рясне-1» на вулиці Шевченка, 418.
фото: news.vashmagazin.ua

фото: news.vashmagazin.ua

Під час проведення позапланової перевірки ДАБІ встановила, що це будівництво проводиться без права на виконання будівельних робіт та з порушенням будівельних норм. У 2013-2015 рр. замовник не забезпечив здійснення технічного нагляду. Також виконавча документація на об’єкті будівництва велась з порушенням вимог містобудівного законодавства.

Читайте також: У Львові припинили будівництво багатоповерхівки на Голубовича

За результатами перевірки Інспекція видала приписи замовнику будівництва та підрядній організації про зупинення виконання будівельних робіт та про усунення порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності. ДАБІ вживає заходів щодо притягнення до відповідальності порушників.

Джерело: прес-служба ДАБІ України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!